Friday, May 16, 2008

Dijewer Gusti Allah

Tulisane Kang Ucup

Poso wis entuk rong minggu, weteng luwe wis mulai ora kroso.
Racun ing awak wis dibuang
Banjur kemaruk, ujub, takabur....
Rumangsaku awak luwih seger, sehat, otot kawat balung wesi.
Ngibadah soyo grengseng.. kumudu-kudu enggal katam lehe moco Quran.
Tarweh ojo nganti bolong.

Umuk setengah sombong. rumongso wis dingapuro dosa-dosane.
Rumangsa dadi wong kang cinaketan lan diasihi karo Gusti Allah.
Rumangsa ora ono meneh sing salah kudu dipenerake.
Elinga kowe..... menawa mengkono terus, Gusti Allah bakal njewer kowe.

Lah harak tenan, tan kocapa naliko mung mergo ono krikil sak kacang ijo.. kowe kudu lumah-lumah tanpa daya limang dino.. posomu kudu distop, ngajimu ora bisa terus, tarwehmu kudu absen.

Mula... aja gambang gede roso, aja gampang umuk rumangsa nek wis kinasihan Pangeran,
bakal entuk kanugrahan...